Animale de companie

#rozatoare #animale de companie #sinsila #ingrijire sinsila #comportament sinsila

Sinsila ta este agitata? Iata ce vrea sa iti transmita!

Pe langa strigatele pe care le scoate, sinsila mai are si alte metode de a comunica. Posturile in care intepeneste micuta rozatoare sau dansurile topaite din cusca sunt adevarate mesaje pe care ti le transmite sinsila ta de casa.

O pozitie bipeda si nemiscata inseamna, ca la majoritatea rozatoarelor, ca sinsila a depistat un potential pericol. In cateva clipe, este posibil ca speriosul animal de companie sa se faca nevazut in cusca sa. Retragerea intr-un colt al custii poate indica o suferinta, neliniste sau teama.

O stare de nemiscare gereralizata poate indica de asemenea ca animalul este bolnav, dar poate fi cauzata si de plictiseala. Este cazul, deci, sa te joci cu micutul tau prieten.

Dansul saltaret pe cele patru picioare iti indica faptul ca micuta rozatoare se simte multumita si fara griji. Este cazul sa privesti show-ul pana la capat, animalutul tau de companie iti spune astfel cat de mult te iubeste.

Sursa foto: scarletletters.org

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare