Animale de companie

#maidanezi #adoptie caini #salvare maidanezi #adoptie maidanezi

Salvatoarea maidanezilor: Povestea unei bucurestence de 13 ani face inconjurul lumii

Povestea Anei Maria Ciulca si a eforturilor ei de a gasi un camin pentru fiecare caine comunitar din Bucuresti face deja inconjurul lumii. Adolescenta de doar 13 ani a impresionat prin munca depusa pentru rezolvarea problemei maidanezilor intr-un mod uman.

Ana Maria a inceput sa caute parinti adoptivi pentru cainii din adaposturile primariei dupa ce masura eutanasiei cainilor fara stapan a fost adoptata in textul de lege. Timp de doua ore pe zi, Ana Maria dialogheaza cu potentialii parinti adoptivi ai cainilor prin intermediul Facebook-ului.

"Prima mea intrebare este: il vei lega in curte? Vreau sa stiu ca acesti caini vor fi bine tratati si rasfatati in noile familii", spune micuta care a uimit o lume intreaga. Din septembrie si pana in prezent, Ana Maria Ciulca a plasat in adoptii internationale peste 150 de caini din adaposturile Primariei Bucuresti.

Noile domicilii ale maidanezilor sunt in Belgia, Austria si Germania. O cifra estimativa avansata de autoritati indica faptul ca pe strazile Capitalei sunt peste 60.000 de caini fara stapan.

Sursa foto: thebarkpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea