Animale de companie

#africa de sud #braconaj #rinoceri #medicamente chinezesti

Rinocerii, ucisi pentru medicamente chinezesti

Biologii si oficialii din Africa de Sud afirma ca rinocerii sunt ucisi pe capete pentru fabricarea unor medicamente si tratamente traditionale .


Conform World Wildlife Fund, numai in acest an au fost omorati deja 340 de in Africa de Sud, iar problema tinde sa se agraveze. In cursul saptamanii trecute, IUCN a dat publicitatii un raport in care se arata ca specia de negru, specifica Africii Occidentale, este, in mod oficial, extincta. De asemenea, alte doua specii, rinocerul negru si cel alb, sunt amenintate serios cu disparitia si ar putea fi extincte in doar cativa ani.

Rinocerii sunt vanati si ucisi in mare parte pentru coarnele lor, insa cel mai adesea, aceste animale au de suferit din cauza medicamentelor chinezesti care includ praf de de rinocer . In cultura asiatica, praful de corn de rinocer african este considerat un afrodiziac puternic, dar si un panaceu. Drept urmare, uciderea brutala a rinocerilor este determinata, in majoritatea cazurilor, de lipsa informarii si de .

Sursa foto: mrscottyl.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Top

Cauta-ti perechea