Animale de companie

#animale de companie #femei #animale #caini #rase de caini #femei singure

Rase de caini potrivite pentru femei singure

Femeile singure sunt mai expuse pericolelor si sunt mai sensibile din fire, de aceea, au nevoie de caini puternici, care sunt buni paznici, dar si afectuosi si sociabili, pentru a le deveni o companie placuta in momentele de singuratate in care se simt lipsite de afectiune. Iata cateva rase de caini care se potrivesc manusa femeilor care locuiesc singure!


Ciobanesc german

Desi este mare si impunator, ciobanescul german este unul dintre cei mai buni caini de paza, daca ai grija sa il antrenezi corespunzator. Este foarte puternic si fortos si nu isi va lasa niciodata stapana in pericol, luptandu-se pana la epuizare pentru a o proteja. In plus, este foarte loial celei care are grija de el si poate fi o companie placuta atunci cand simti nevoia cuiva drag langa tine.


Doberman Pinscher

Daca esti o persoana care se sperie usor si ti-e teama sa stai singura in casa, Dobermanul Pinscher este o alegre potrivita, intrucat este un bun gardian si este foarte devotat unei singure persoane, pe care o apara de orice pericole. In plus, este foarte loial si afectuos cu persoana de care se ataseaza, ba chiar are tendinta de a deveni gelos pe ceilalri.


Rottweiller

Femeile singure au nevoie de doua lucruri mari si late: protectie si afectiune, iar Rottweillerul este o rasa de caine care i le poate oferi pe amandoua. Este afectuos, inainte de orice, dar poate deveni foarte periculos, daca esti expusa unui potential pericol. Are toate abilitatile necesare pentru a te apara de pericole si pentru a-ti deveni o companie loiala si sociabila.


Boxer

Boxerul este unul dintre cei mai grozavi si simpatici caini de companie si un tovaras de locuit extraordinar. Indeplineste toate calitatile pe care le cauti la un coleg de camera si un prieten - nu te critica, nu se baga in seama prea mult, iubeste animalele si poate convietui cu alte specii, este afectuos si jucaus si, cand e cazul, devine agresiv, pentru a te apara.


Pitbull Terrier American

Aceasta rasa de caini este potrivita pentru tine, doar in cazul in care esti o femeie dura, nonconformista si foarte independenta. Este un caine puternic, chiar feroce uneori, care se potriveste de minune cu femeile curajoase, dar totodata sensibile. In ciuda tendintelor agresive evidente, pitbullul are si o latura sensibila, afectuoasa, care se pliaza perfect pe specificul si felul de a fi al unei femei singure.



Sursa foto: bountyandbliss.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului