Animale de companie

#caini #rase caini # stapan caini

Rase de caini pentru oameni ocupati

Esti o persoana care are un program forte ocupat si care isi doreste totusi un caine? Trebuie sa stii ca orice caine ai avea, acesta tot va avea nevoie de atentia ta, de plimbari si de afectiune. Totusi, exista si cateva rase care nu au nevoie de foarte mult timp pentru instruire, care invata foarte usor anumite lucruri si care sunt protejati de probleme de sanatate.

Whippet

Whippet-ul este una dintre cele mai sanatoase rase de caini. Acesta poate fi instruit fara prea multe eforturi si este o rasa foarte loiala si supusa. Acesta nu naparleste prea mult, asa ca nu vei pierde foarte mult timp pentru curatarea firelor de par de pe covoare si canapea.

Ogarul italian

Ogarul italian este un caine care traieste pana la 15 si care nu este foarte agitat. Acesti caini sunt linistiti, nu latra in mod excesiv si nu plang sa ii scoti afara foarte des. Totusi, acestia nu vor refuza niciodata o plimbare si iti vor arata iubirea si loialitatea lor ori de cate ori vor avea sansa.

Pinscher pitic

Pinscher pitic este un caine intuitiv, foarte usor de antrenat si de dresat. Acesta naparleste destul de putin si nu are nevoie de plimbari lungi si dese. Cainele este destul de independent, asa ca il poti lasa sa se plimbe linistit, in timp ce tu te poti relaxa pe o banca, in parc.

Staffordshire Terrier American

Staffordshire Terrier American este un caine de paza excelent, insa dincolo de aceste lucru nu este un caine care sa depinda foarte mult de stapanul sau. Acesta adora sa mearga la plimbare, insa cel mai fericit este atunci cand locuieste la curte. In aceste conditii, cainele tau are nevoie doar de o farfurie cu mancare si un bol cu apa, iar din cand in cand, vaccinurile anuale si cateva controale medicale pentru a te asigura ca totul este in regula.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului