Animale de companie

#pisica infirmiera #Rademenes #animale bolnave #pisica #animale de companie

Rademenes, pisica infirmiera care are grija de animalele bolnave! Afla-i povestea!

Rademenes a ajuns la centrul de ingrijire a animalelor din Bydgoszcz, Polonia, aproape moarta. Desi medicii nu i-au dat sperante de viata, gandindu-se chiar sa o etunasieze, pisica s-a incapatanat sa traiasca. Aceasta a luptat din toate puterile cu infectia respiratorie de care sufera.

Pisica a fost adusa la spital, in stare critica, chiar de stapanul acesteia, care a si abandonat-o, crezand ca mai poate fi salvata.

Lucyna Kuziel-Zawalich, medicul veterinar care a ingrijit-o pe Rademenes, a adoptat-o ca membru permanent al spitalului de animale, potrivit postului local de televiziune TVN Meteo.

Dupa recuperarea miraculoasa, Rademenes, a ajuns mascota clinicii si, mai mult decat atat, are grija de animalele bolnave. Pisica, s-a transformat intr-un inger pazitor pentru animalele suferinde si le ofera toata compasiunea de care au nevoie.

Medicul Lucyna Kuziel-Zawalich a declarat ca Rademenes imbratiseaza fiecare animal suferind si isi petrece timpul in compania acestora, incalzindu-i si facandu-le masaj. Ba mai mult, le spala ranile si operatiile, asa cum numai o pisica o poate face.

Medicii centrului glumesc, spunand ca Rademenes este o asistenta cu norma intreaga.

Pisica si-a castigat rapid popularitatea si a devenit o adevarata “atractie turistica”. Multi dintre cei care au auzit de Rademenes vin sa o viziteze pentru a le aduce noroc.

Surse foto: boredpanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea