Animale de companie

#animale de companie #caini #catei #urs panda #pui catel

Pui de urs panda sau catei?

Ursii panda nu pot deveni animale de companie, insa catelusii care par sa fi fost nascuti din parinti inruditi cu aceste animale adorabile, da! Recent, in regiunea Jiangsu din nord-estul Chinei, au venit pe lume trei catelusi superbi, aidoma unor pui de urs panda!

Mai surprinzator este faptul ca parintii acestor catelusi au o infatisare obisnuita. La nastere, cei trei puiuti aveau blanita cenusie, insa, ulterior, aceasta a devenit din ce in ce mai deschisa, cu pete negre dispuse intocmai ca in cazul ursilor panda. Dat fiind faptul ca micutii sunt inca in crestere, nu stie daca infatisarea lor inedita este permanenta sau va suferi modificari.

Stapana catelusilor, Shaojun Shi, a negat afirmatiile conform carora si-a fi vopsit patrupedele pentru a le face sa semene cu niste ursuleti panda. "Cred ca daca as fi incercat, rezultatul n-ar fi fost atat de reusit", a declarat femeia, citata de BoredPanda.com.



Sursa foto: rocketnews24.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea