Animale de companie

#zion # piretenie leu om #prietenie inedita #prietenie #leu

Prietenie inedita! Un leu si salvatorul sau, prieteni la catarama

Cine spunea ca leul nu poate fi cel mai bun prieten al omului? Frikkie Von Solms demonstreaza ca omul si leii pot fi prieteni la catarama. Si are si dovezi: o prietenie care dureaza de 11 ani.

Totul a inceput in ziua in care Frikkie l-a "adoptat" pe Zion, iar de atunci ce doi sunt de nedespartit. Zion era un pui de leu, nascut in captivitate. Acesta a fost insa separat de ceilalti pentru a nu fi atacat de tatal sau. Asa a ajuns Zion la Frikkie, care l-a ingrijit cu mare atentie. In primele luni acesta il hranea din patru in patru ore si petrecea majoritatea timpului alaturi de mica felina.

Anii au trecut si intre ei s-a creat o legatura speciala. Cei doi ies adesea la plimbare impreuna iar leul adora plimbarile cu masina. Uneori, cei doi impart chiar si acelasi pat.

“Zion este un gigant bland. Nu a atacat niciodata oameni. Am incredere deplina in el. A fost o experienta unica sa traiesc alaturi de el, sa invat si sa traiesc toate etapele prin care trece un leu de-a lungul vietii.", a declarat Frikkie pentru boredpanda.com

Frikkie a mai crescut 19 lei, loparzi si gheparzi insa niciunul nu s-a atasat atat de mult de el.

Sursa foto: boredpanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului