Animale de companie

#copii #animale #boomerang

Premiile Boomerang pentru cele mai iubite animale

12 mai 2011. Boomerang, postul de televiziune dedicat desenelor animate clasice precum Looney Tunes, Garfield, Tom si Jerry , Scooby-Doo, sau Pantera Roz, striga adunarea tuturor iubitorilor de animale pe www.boomerang-tv.ro!

Prima editie a Premiilor boomerang pentru cele mai iubite animale este in plina desfasurare, iar copiii isi pot inscrie in continuare animalele de companie la concurs pana pe 22 mai! La finalul concursului, toti iubitorii de animalele sunt invitati la evenimentul de premiere, care va avea loc pe 4 iunie, incepand cu ora 12.00, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti .

Concursul isi propune sa ii invete pe copii sa aiba mai multa grija de animalele lor de companie si sa se mandreasca cu ele. Participantii pot incarca poze si clipuri video cu animalutul lor pe minisite-ul special realizat, intr-o serie de categorii: Cel mai lacom – Premiul Garfield, Cel mai dragut – premiul Tweety , Cel mai ciudat cuplu – Premiul Tom si Jerry, Cel mai talentat – Premiul Dino, Cel mai amuzant – Premiul Bugs Bunny , Cel mai blanos – Premiul Yogi, Cel mai neobisnuit – Premiul Taz, Copia stapanului – Premiul Scooby si Shaggy.

Premiile Boomerang pentru cele mai iubite animale vor fi acordate la evenimentul care va avea loc pe 4 iunie, incepand cu ora 12.00, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti (intrarea din Calea Vacaresti).

Toti copiii sunt asteptati sa se distreze in aer liber, intr-o zi plina de concursuri, premii si surprize: lectii de ingrijire a animalelor pe intelesul celor mici, concert de fanfara, salon de coafura pentru animale, expozitie de pasari exotice si rase nemaivazute de caini si pisici, dresura de caini si multe altele.

Evenimentul va sarbatori toate animalutele care au inspirat varietatea de personaje de pe Boomerang si le va vorbi celor mici, intr-un mod inedit si amuzant, despre responsabilitate si prietenie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare