Animale de companie

#caine #ingrijire caine #plaja catel #caine la plaja #calatorie caine

Pregateste-ti cainele pentru plaja! 5 accesorii care nu trebuie sa-i lipseasca vara aceasta

Pregateste-ti cainele pentru zilele caniculare de vara si pentru vacanta la mare, cumparandu-i cateva accesorii care il protejeaza de soare si il ajuta sa se simta confortabil, in ciuda caldurii de afara. Viziteaza magazinele pentru animale si completeaza-i garderoba de vara si de plaja cu cateva accesorii si produse la moda in acest sezon!


1. Sandalute pentru caini

Vrei sa protejezi labutele sensibile ale catelului tau de asfaltul incins si pericolele care se ascund in iarba sau in nisipul de la plaja? Nimic mai simplu! O pereche speciala de sandale pentru caini este tot ce are nevoie patrupedul pentru a pasi confortabil pe orice suprafata!


2. Ochelari de soare

Si ochii cainelui trebuie sa fie protejati de lumina puternica si de razele nocive ale soarelui. Exista, in magazinele de specialitate, o multime de modele simpatice de ochelari de soare cu care poti accesoriza tinutele patrupedului tau, protejandu-i, in acelasi timp, vederea.


3. Palarie de soare

Crezi ca doar pentru ca are blanita, cainele tau nu risca sa sufere de arsuri solare? Te inseli amarnic! Pielea catelului se poate arde foarte tare in urma expunerii necontrolate la soare. In plus, patrupedul risca sa faca insolatie si sa se simta rau, daca are capul neacoperit. Palariile sau sepcutele de soare sunt obligatorii in sezonul cald.


4. Costum de baie pentru catei

Un alt accesoriu la moda in tinutele pentru catei este costumul de baie. Asorteaza-ti catelul la tinuta ta de plaja si rasfata-l cu un costum special creat pentru el, cu care sa fie protejat de soare, dar sa si defileze tantos in fata celorlalte patrupede de pe plaja.


5. Vesta de salvare

Daca tii la siguranta catelului tau, atunci nu il lasa sa intre in apa fara o vesta de salvare. Desi cainii au abilitati de inot foarte bine dezvoltate, exista oricand riscul unui accident neplacut, pe care este bine sa il previi. Asadar, vesta de salvare trebuie sa faca parte din echipamentul pentru plaja si vara al patrupedului tau, in acest sezon!




Sursa foto: propet.e-vizitka.biz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea