Animale de companie

#animale de companie #caini #povesti caini #caini eroi

Povestile uimitoare ale unor caini eroi

Nu degeaba se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele. De-a lungul timpului, presa a relatat despre nenumarate acte de eroism in care au fost implicate aceste patrupede minunate. Iata doua povesti uimitoare, descoperite de editorii editiei electronice a CNN.

Metisul de Chihuahua care a gonit sarpele cu clopotei

Nu cantareste mai mult de 4.5 kg, dar nu a ezitat sa isi apere stapana, tanara Maya Delarosa, in fata atacului unui sarpe cu clopotei. Fetita se juca in curtea casei din Texas cand a dat ochii cu sarpele veninos. Metisul de Chihuahua si-a aparat stapana si a fost muscat de pleoapa. In urma atacului, catelul si-a pierdut ochiul, insa bunica fetitei este convinsa ca patrupedul ar proceda la fel intr-o situatie asemanatoare.

Cainele care a salvat un baiat de doi ani pierdut in padure

Un baietel de numai doi ani a reusit sa gaseasca drumul inapoi spre casa cu ajutorul cainelui familiei, un ciobanesc australian. El se juca in apropierea casei in timp ce bunicul sau repara un tractor. Cand familia a vazut ca micutul lipseste, a demarat o ampla actiune de cautare cu ajutorul politiei. Dupa mai bine de 4 ore, bebelusul a fost gasit langa un hambar, dormind, in timp ce era pazit de caine.

Sursa foto: petag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare