Animale de companie

#animale de companie #pisici #feline #intamplari amuzante

Povesti cu pisici

Pisicile sunt unele dintre cele mai iubite animalute de companie , prezente in preajma oamenilor inca de acum circa 3.500 de ani. Unele studii au demonstrat ca unele pisici ajung sa-si controleze stapanii si si-au perfectionat atat de mult mieunatul si torsul incat ii determina pe stapani sa reactioneze imediat la auzul lui. De altfel, oamenii gasesc torsul si mieunatul animalutului lor de companie greu de ignorat si reactioneaza in scurt timp. Iata cateva intamplari si povesti cu si despre aceste pisici:



Pisica ce a supravietuit la spalat


O pisica in varsat de numai 8 saptamani din Marea Britanie a supravietuit dupa ce a fost supusa unui ciclu de spalare de o ora in masina automata.

Pisicuta, pe nume Princess se strecurase in masina de spalat. Doar ca stapana ei, Susan Gordon, nu a observat-o astfel ca a pus rufe peste ea si a pornit masina, alegand un program de spalare de circa o ora, potrivit dailymail.co.uk. In momentul in care femeia a vrut sa scoata rufele din masina si-a gasit pisicuta in agonie . Vazand ca animalutul traieste, femeia incercat sa-si adune puterile si sa nu se panicheze si a fugit cu el de urgenta la spital.

Medicii veterinari au reusit sa-i opreasca hemoragia nazala si sa-i scoata lichidul din plamani animalutului astfel ca, in cateva zile de la accident, pisicuta si-a recapatat cheful de joaca.


1 milion de euro rascumparare pentru o pisica


Suparat ca nu a gasit bani sau bijuterii de valoare, un hot dintr-un orasel din sudul Poloniei a furat pisica din casa unei familii.

Vazand ca orasul este impanzit cu afise pentru gasirea pisicii s-a gandit ca se poate imbogati. Astfel, a sunat familia respectiva si a cerut un milion de euro in schimbul felinei.

Cum proprietarii motanului nu au avut cum sa plateasca aceasta suma, s-au adresat politiei care incearca sa dea acum de urma hotului.


Pantera… nu, pisica roz


Un pui de pisică roz este noua atracţie a unui adăpost de pisici din Cornwall, Marea Britanie. Felina, in vasta de numai 4 săptămâni, a fost salvată dintr-o fabrică de ciment, unde fusese abandonată împreună cu alţi trei fraţi.

Pisicuta are blanita roz din cauza praful roşu folosit în amestecul pentru obţinerea cimentului care s-a imprimat pe blana felinei. Chiar daca felina a fost spalata de mai multe ori, blanita ei a ramas roz, motiv pentru care a primit numele de "Pantera Roz".


Bucatar concediat dupa ce a gatit o pisica


Un bucatar italian de top a cazut in dizgratia conationalilor dupa ce a recomandat o reteta pe baza de carne de pisica. Beppe Bigazzi, in varsta de 77 de ani, a fost exclus din colectivul redactional al unei prestigioase edituri de specialitate dupa a oferit, in timpul unei emisiuni televizate, o reteta de "pisica dulce suculenta".

Mai mult de atat, barbatul a tinut sa precizeze in cadrul emisiunii ca el a incercat aceasta reteta si ca s-a dovedit a fi mai gustoasa decat multe altele ce au ca ingrediente alte tipuri de carne.

Postul TV a fost luat cu asalt de iubitorii de animale si de organizatiile care le protejeaza drepturile iar bucatarul a fost cioncediat desi a incercat sa se scuze spunand ca, de fapt, totul a fost o farsa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului