Animale de companie

#animale #porci # muzica clasica porci #porci suceava

Porcii de la o ferma din Suceava sunt crescuti cu muzica clasica

Intr-o ferma renumita de porci din Suceava, animalele nu sunt crescut doar cu apa si hrana, ci sunt rasfatate si relaxate cu muzica clasica. Potrivit fermierilor, muzica clasica ajuta porcii sa creasca mai repede si mai frumosi.

Scopul fiecarui fermier care creste porci este sa ii faca sa ajunga mai repede la greutatea minima la care sunt trimisi spre abatoare, pentru a putea fi inlocuiti cu altii si pentru ca afacerea sa prospere mereu.

O ferma din Suceava, pe portile careia ies spre abatoare cate 2000 de porci, la fiecare trei luni, au gasit o metoda mai eficienta decat ingrasamintele chimice pentru a ajuta animalele sa atinga pragul de greutate de 100-110 kilograme.

Angajatii fermei au declarat ca porcii asculta zilnic muzica clasica si au constatat ca de cand au introdus in rutina lor acest obicei, cresc mai repede. Halele sunt dotate cu instalatii speciale de sunet, astfel incat niciun porc din ferma sa nu fie privat de portia zilnica de muzica.

Foto: Corncorps.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea