Animale de companie

#minivacanta de paste #paste #hotel animale #animale de companie #minivacanta de 1 Mai

Pleci in vacanta de Paste si nu ai cu cine sa lasi animalul? Iata ce poti face

A mai ramas putin timp pana la sosirea minivacantei de Paste si 1 mai. Daca ti-ai facut deja planuri pentru o vacanta si nu ai cu cine sa lasi animalul de compani, trebuie sa stii ca ai la indemana cateva alternative la care poti apela.

Apeleaza la o persoana care sa aiba grija de animal

Fie ca apelezi la o ruda, un vecin sau la o persoana care isi ofera serviciile contra cost, este optiune buna de luat in seama in momentul in care vei lipsi de acasa mai mult de o zi.

Cat timp esti plecat in vacanta cu siguranta iti vei dori ca animalul sa fie in siguranta, sa aiba in permanenta mancare si apa proaspata la dispozitie si sa beneficieze de plimbarile zilnice.

Cazeaza animalul la hotel

In ultima vreme s-au infiintat tot mai multe hoteluri pentru animale. Iti poti lasa animalul pe mana unor ingrijitori specializati si in plus au parte de asistenta medicala pe tot parcursul sederii, astfel incat poti petrece o vacanta linistita fara a sta cu grija prietenului necuvantator.

Preturile pentru cazarea animalului la hotel difera in functie de talia acestuia. Pentru caini, tarifele pornesc de la 45 de lei pe zi si pot ajunge la 100 lei pentru o camera dotata cu aer conditionat, canapea, televizor si webcam, iar pentru pisici preturile sunt cuprinse intre 35 si 120 lei pe zi. De acesti bani, animalele beneficiaza si de servicii medicale si de cosmetica, dar si de plimbari zilnice, la orele stabilite de stapan. Conditiile impuse de pensiuni sunt ca animalul sa nu fie agresiv sau bolnav, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: ireland-accommodation-directory.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare