Animale de companie

#pisici #pisici paznici #pisici paza muzeu

Pisicile, paznici pentru un muzeu de arta din Rusia (VIDEO)

Un celebru muzeu din Rusia se bazeaza pe iscusimea catorva pisicute pentru a-si proteja cele mai valoroase opere de arta de atacul... rozatoarelor, relateaza rtv.net.

Pisicile sunt animalute cu traditie in istoria muzeului, facand parte dintre angajatii de baza ai institutiei inca de la infiintarea muzeului Hermitage, din Sankt Petersburg, Rusia.

Si in ziua de astazi, exista o echipa de pisicute bine "instruita" pentru a pazi operele de arta din muzeu de rozatoarele care le dau tarcoale. Pisicile patruleaza in poduri si subsoluri si sunt impartite pe grupuri - aristocrate, casta de mijloc si de jos, iar numarul lor nu depaseste niciodata 50-60.

Felinele sunt foarte bine tratate de angajatii institutiei, fiecare dintre ele fiind botezata cu un nume conform cu personalitatea ei si avand si o zi a lor, in care sunt sarbatorite, respectiv 28 martie, cand primesc recompense si bonusuri speciale.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului