Animale de companie

#babysitter #pisici #alergii

Pisica, cel mai bun baby-sitter

Pisicile si copiii se inteleg de minune, iar apropierea de animale ii poate feri pe micuti de alergii toata viata - insa unele reusesc sa fie chiar baby-sitter , dupa cum o demonstreaza o felina din Canada.


Stewie este un motan negru care a reusit sa faca senzatie pe Internet, dupa ce stapanul sau a incarcat pe Youtube un videoclip in care il linisteste pe fiul sau, Connar.

Baiatul plange si nu poate sa doarma, insa motanul isi pune labuta pe el cu atentie si reuseste, in doar cateva minute, sa il calmeze, mai ceva ca o mamica grijulie. Dupa ce copilul a adormit, pisica pare ca se uita cu mandrie spre camera, stiind ca a fost o realizare.

Videoclipul a atras pana in prezent peste 5,7 milioane de vizualizari pe Youtube, iar cei care au comentat videoclipul arata ca si alte animale reusesc sa culce copiii fara probleme.

Studiile de specialitate au aratat pana acum ca apropierea unui animal scade pulsul si tensiunea si reduce stresul si anxietatea.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea