Animale de companie

# expozitia felina sofisticat #softisticat #expozitie felina

Peste 150 de pisici din toata lumea se reunesc, dupa doi ani de pauza, la SofistiCAT - Salonul Felin International Bucuresti

Peste 150 de pisici din toate colturile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin International Bucuresti, care va avea loc in zilele de 7-8 Mai la Mega Mall Bucuresti, nivelul 1, intrarea principala.

SofistiCAT - Salonul Felin International Bucuresti isi redeschide portile dupa doi ani in care nu s-a putut desfasura din cauza restrictiilor sanitare. Aceasta prima editie de dupa pandemie aduce un element de noutate in ceea ce priveste locul de desfasurare – pentru prima data si pentru a fi cat mai aproape de public, SofistiCAT va fi gazduit de unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Capitalei, Mega Mall.

Deschis in ambele zile, intre orele 10-20, SofistiCAT are ca principal punct de atractie competitia “BEST IN SHOW”, in care cele mai frumoase pisici se vor intrece pentru un loc pe podium.  Un prestigios juriu international va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniana, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotica, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiana de Padure, Persana, Ragdoll, Singapura si pisica de casa.

SofistiCAT - Salonul Felin International Bucuresti este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei si unul dintre cele mai populare evenimente din Romania, fiind indragit si mult asteptat atat de adulti, dar mai ales de copii. Evenimentul este organizat de Asociatia Felina SofistiCAT, Federatia Nationala Felinologica din Romania (FNFR) si Federatia Internationala Felina (FIFe).  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului