Animale de companie

#ferma #vacuta #facebook #petitie

O vacuta, salvata de la moarte pe Facebook

Povestea unei vacute din Italia pe nume Teresa a fost urmarita cu sufletul la gura de mii de oameni. Vacuta urma sa fie sacrificata pentru ca cireada ei era atinsa de o epidemie , insa a reusit sa scape cu viata, sarind in apele Mediteranei intr-o aparenta tentativa de salvare.


O vorba din popor spune ca animalutele au un al saselea simt si ca isi dau seama ca urmeaza sa fie sacrificate asfel ca devin agitate si dezvolta un comportament ciudat. Povestea unei vacute albe din Italia a impresionat o lume intreaga si a demostrat pentru inca ce putere au retelele de socializare.

Vacuta Teresa a reusit sa fuga din ferma stapanilor ei, ce se afla la poalele muntelui Etna si a sarit in apa de pe coastele Siciliei. Dupa ce a inotat cativa kilometri buni, a fost vazuta de niste pescari, care au chemat imediat o echipa de interventie care sa o scoata.

Dupa ce au urmarit-o la televizor, italienii i-au creat o pagina pe reteaua de socializare Facebook, unde au adunat mii de sustinatori si au facut o petitie in care cereau ca vaca sa nu fie omorata fara sa si se faca analizele. In urma petitiei, animalul a fost dus la o alta ferma italiana.

Fanii de pe Facebook continua sa-i urmarareasca soarta si posteaza frecvent imagini cu vacuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea