Animale de companie

#vaca #animale #germania #prezicere #euro 2012

O vaca a prezis infrangerea Germaniei la EURO 2012

Chiar daca polonezii si ucrainienii s-au laudat cu dihori, porci si alte animalute cu puteri miraculoase in a ghici rezultatele meciurilor EURO 2012, o vacuta din Germania, pe nume Yvonne, face furori si are rezultate exceptionale in acest sens, potrivit rtv.net.

Vacuta Yvonne, de origine nemteasca, pare sa fie cel mai precis oracol de la Euro 2012. Animalul a reusit sa prezica infrangerea Germaniei in meciul disputat, sambata, 9 iunie, cu Portugalia.

Vacuta, care locuieste intr-un adapost de animale din Bavaria a fost supusa unui test, inainte de meciul Portugalia-Germania. I s-au pus in fata doua iesle cu mancare, una decorata cu steagul nemtilor, cealalta cu al portughezilor, si a fost indemnata sa o aleaga pe cea castigatoare.

Animalul a ales ieslea care avea imprimat steagul Portugaliei, ceea ce inseamna ca aceasta tara va castiga si a avut dreptate, caci in final, Germania a fost infranta cu scorul de 1-0.

Foto: Rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului