Animale de companie

#pisica marinar #marinar #maine coon #pisica #animale #animale de companie

O pisica din rasa Maine Coon, "urechile" unui marinar surd

Paul Thompson, un marinar surd din Auckland, Noua Zeelanda, este in permanenta insotit pe mare, de pisica lui pe nume Strauss von Skattebol of Rebelpawz - sau Skatty, cum este alintata – o pisica in varsta de 6 luni din rasa Maine Coon.

"Sunt complet surd, iar Skatty ma ajuta sa 'aud'. Si-a dat seama singura sa nu aud si fara antrenament ma avertizeaza de fiecare data cand se apropie o barca, cand este cineva la usa sau cand primesc un mesaj pe telefon.", a declarat Thompson pentru nzherald.co.nz.

Pisica il urmareste oriunde s-ar duce. Daca marinarul de afla pe punte, pisica il urmeaza rapid, iar daca se afla in cabina Skatty va fi cu el. Noapte obisnuieste sa doarma incolacita langa genunchii acestuia.

Acesta nu este insa singurul lucru inedit la Skatty. Pisica s-a nascut cu o malformatie si are mai multe degete la picioare, decat o pisica normala. Despre aceste pisici, marinarii credeau ca se pricep cel mai bine la prinderea soarecilor.

Va intrebati cum s-a adaptat pisica vietii pe mare? Ei bine, se pare ca aceasta se intelege destul de bine cu apa. Skatty adora sa faca bai ocazionale, iar in tot acest timp Thompson o supravegheaza indeaproape.

"Sa ai o pisica la bordul vasului te forteaza sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa fii mai calm", a mai declarat Paul Thompson.

Surse foto: nzherald.co.nz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare