Animale de companie

#caini #adoptie caini #gaina adoptie catei #adoptie catei

O gaina este mama adoptiva a patru catei

In loc sa stea si sa cloceasca oua, pentru a scoate pui, o gaina din Marea Britanie a preferat rolul de mama adoptiva si a luat sub aripa ei nu mai putin de patru catelusi, pe care nu-i scapa din ochi nicio clipa.

Pe gaina care a luat sub aripa ei protectoare cateii abandonati de mama lor o cheama Mable si este din Marea Britanie. Cateii au fost asezati langa ea intr-un cosulet special. Mable s-a adaptat foarte repede in preajma lor si pare sa nu ii scape din ochi nicio secunda, fiind la fel de grijulie cu ei ca si cu proprii ei pui.

Daca pana acum s-a mai tot auzit de cazuri in care pisici, lei, vaci sau alte tipuri de mamifere adoptau animalute din alte specii decat ele, cazul in care o pasare adopta mamifere, asa cum este si cazul gainii Mable, este foarte ciudat. De aceea, a si atras atentia locuitorilor, iar evenimentul a devenit viral pe internet si la televiziuni.

Foto: Cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea