Animale de companie

#marea britanie #autobuz #pisica #motan

Nu vrei sa iti plimbi pisica? Invat-o sa mearga cu autobuzul

Pisicile au uneori o inteligenta care uimeste, iar stapanii pot scapa de multe griji daca isi dreseaza pisica. In Marea Britanie, cel acasa .ro/ acasa .ro/putin" title="putin">putin " title="putin">putin , exista un motan care nu se mai oboseste sa mearga pe jos, ci ia autobuzul.

Motanul roscovan Dodger urca in autobuzele din Dorset si sta linistit in poala calatorilor, care il coplesesc cu afectiune intreaga calatorie.

Uneori motanul merge si pana la 16 kilometri cu masina prin oras. A devenit deja un client fidel al autobuzelor, iar soferii lasa uneori cutii cu mancare de pisici pentru a-l hrani.

Stapana sa spune ca prima oara cand motanul a disparut de acasa, a adormit intr-un autobuz si a fost vazut de o ruda de-a sa. Acum, calatorii il primesc ca pe orice alt vecin, deoarece creaza o atmosfera placuta in autobuz, cand se duc la serviciu.

Stapana banuieste insa ca pisica prefera autobuzul pentru ca gaseste acolo locuri calde in care poate sa-si petreaca ziua si nu doreste neaparat sa ajunga undeva.


Vezi video cu motanul plimbaret

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului