Animale de companie

#animale de companie #avere #mostenire #animale bogate #animale milionare

Milionari necuvantatori: 5 cele mai bogate animale din lume

Confortul si viata pe care o duc cateva animale norocoase sunt invidiate chiar si de cei mai bogati oameni din lume. Avand conturi doldora in banca, lese si accesorii incrustate cu diamante si safire, dar si proprietati de lux si terenuri impresionante, un numar restrans de animale se bucura de viata de lux la care cei mai multi oameni ai planetei nici macar nu viseaza!


1. Gunther IV

Servitori de lux, proprietati magistrale (inclusiv o vila a Madonnei) si un cont cu nu mai putin de 372 de milioane de dolari - aceasta este averea trecuta pe numele unui ciobanesc german norocos, pe nume Gunther IV. Cainele a mostenit averea de la tatal lui, Gunther III, care inainte de a muri, a primit mostenirea de la contesa Karlotta Liebenstein. La inceput, mostenirea era de doar 80 de milioane de dolari, insa ingrijitorul imputernicit pentru a-i administra bunurile a reusit sa-i mareasca rapid averea, prin investitii si afaceri de succes.


2. Toby Rimes

Toby Rimes este un alt patruped care se bucura de o viata de lux nemaintalnita, find fericitul mostenitor al unei averi de 92 de milioane de dolari. Poodle-ul a apartinut unei multimilioanare din New York, care l-a iubit atat de mult, incat inainte de a muri a tinut mortis sa-si transfere toate bunurile pe numele lui.


3. Kalu

Kalu este una dintre cele mai norocoase maimute din lume, intrucat a facut rapid trecerea de la o viata primitiva si chinuita, la un confort sporit si un lux inimaginabil. Maimuta a fost salvata de Patricia O'Neill, fiica contesei de Kenmore, si de campionul olimpic la inot, Frank O'Neill, dupa ce ramasese captiva intr-un copac din Zaire (Africa), si a fost adoptata in sanul familiei, cu privilegii complete. In prezent, Kalu detine proprietati magistrale in Africa de Sud si Australia si are in cont peste 90 de milioane de dolari.


4. Blackie

Blackie a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de cea mai bogata pisica din lume, dupa ce a primit de la stapana sa, Ms. Helmsley, 25 de milioane de dolari. Cazul a fost dezbatut intens in presa, in conditiile in care rudele femeii ar fi avut mult mai mare nevoie de acesti bani.


5. Giggo

Giggo poate fi declarata cea mai norocoasa si bogata gaina din lume, dupa ce a primit o mostenire impresionanta de 10 milioane de dolari, de la stapanii ei. In timp ce alte surate ale gainii ajung sa fie servite pe farfurie, ca fel principal, gaina Giggo nu doar ca a scapat din ghearele mortii, dar s-a ales cu o viata scaldata intr-un lux inimaginabil.



Sursa foto: thevivant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului