Animale de companie

#Mihai Nae trupa #Mihai Nae comeback #Mihai Nae cantaret # mihai nae #dresorul vedetelor

Mihai Nae – ce face “dresorul vedetelor” pentru a redeveni artist!

Mihai Nae, cel mai popular dresor al momentului, cel care se ocupa de patrupedele multor vedete de la noi, pregateste de zor un comeback muzical. El a prestat 12 ani ca solist vocal (trupa Factor), unul dintre cele mai fericite momente din viata lui fiind prima apritie in fata publicului pentru a promova „Cold day”, prima piesa compusa de el si claparul sau de pe atunci - Mircea Elisei.

Cu doua albume la activ, produse in studioul amenajat in propria lui casa, cu zeci de concerte in cluburile din Bucuresti, dar mai ales cu un dor nebun de a canta,

Mihai Nae promite sa fie cel mai bun cantaret-dresor: “Traiesc pentru performanta si nu voi avea liniste pana nu voi ajunge si pe plan muzical acolo unde am ajuns ca dresor – printre cei mai buni. De aceea lucrez sarguincios de luni bune in studio, am reluat lectiile de canto si incerc sa-mi imbunatatesc aspectul per-ansamblu”, spune dresorul.

Pentru ca stie cat de importanta este imaginea pentru un artist, dresorul lucreaza de zor la schimbarea look-ului – antrenamente obositoare la sala, de minimum trei ori pe saptamana, alaturi de prietenul sau Dorian Popa (a reusit sa slabeasca in cateva luni 20 de kg!) si implant de par realizat in urma cu cateva zile la cel mai bun specialist din Romania – dr. Felix Popescu, cel care s-a ocupat cu succes si de Andrei Duban, Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu sau Dinu Maxer.

„Interventia a durat doua zile, a cate opt ore pe zi, fiind necesare cca 7.000 de grefe. Rezultatele au inceput sa apara inca din prima zi de dupa operatie, dar cu adevarat se vor vedea in aproximativ 6 luni.

Vorbim despre o interventie dificila, deoarece parul sau era ars.”, declara dr. Felix Popescu.

In privinta greutatii corporale, profesorul, instructorul de fitness este nimeni altul decat Dorian Popa. Acesta il ajuta pe instructorul canin la sala, ii arata cum sa se mentina dupa ce a scapat de kilogramele in plus, dar si exercitiile esentiale pentru toate grupele de muschi.

Mihai Nae s-a format ca muzician in Televiziunea Romana, petrecandu-si o buna parte din copilarie prin studiourile de filmare. Casa de cultura „Nicolae Balcescu” a fost pentru Mihai locul unde a invatat ABC-ul chitarei. „Parintii m-au inscris la cursuri de muzica si la Palatul Copiilor pentru a ma perfectiona”, spune el. La 14 ani, Mihai devenea o mica vedeta gratie emisiunii „Kiki Riki Miki".
 

„Cold day”, primul single

Urmatorul pas in cariera chitaristului a fost o trupa. „Ca orice copil care studiaza muzica mi-am dorit sa cant pe scena. Am fost si sunt fan Brian Adams si Holograf, iar primul proiect al meu s-a numit Pentagon", marturiseste el. Numele trupei s-a schimbat ulterior in „News” pentru ca, in final, sa devina „Factor". inceputul muzical al noii formatii a fost la petreceri, iar cover-urile au fost alese din repertoriul unor mari artisti precum Bon Jovi, Brian Adams, Eagles sau Tom Jones.

Comeback-ul muzical este preconizat pentru luna octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea