Animale de companie

# peggy #molly #pasare care latra # video viral #video #cotofana

Incredibil! O pasare adoptata de un caine a invatat sa latre! VIDEO VIRAL

Imagini incredibile fac inconjurul internetului. O pasare care a fost adoptata si crescuta de un caine a invatat sa latre.

 

Pasarea, botezata Molly a fost aproape de moarte dupa ce a fost abandonata de parintii ei, in septembrie anul trecut. A avut insa mare noroc sa fie descoperita de Peggy, un Bull Terrier Staffordshire, in timp ce acesta era plimbat de stapana lui, Juliette Wells.

Desi Peggy se temea foarte mult de pasari pana sa o intalneasca pe Molly, cainele a prins mare drag de ea si a adoptat-o. O creste si o ingrijeste ca si cand ar fi puiul ei.

Molly este o cotofana, care fiind mereu in preajma cainelui a prins obiceiuri canine. Aceasta a invatat sa latre si face acest lucru de cateva ori pe zi, asemeni prietenului ei Peggy. 

„Am inceput sa observam ca Molly latra in aprilie, anul acesta. Am crezut ca Peggy era cea care latra, dar cand ne-am uitat la ea, dormea ​​adanc. Apoi am vazut-o si auzit-o pe Molly. Am inceput sa radem atat de mult pentru ca suna foarte mult ca Peggy. Nu mi-a venit sa cred. Acum face asta de cateva ori, in fiecare zi. Daca aude alti caini in cartier sau un zgomot in tufis, latra", a declarat Juliette Wells pentru Daily Mail.

Pana sa o intalneasca pe Molly, catelusa Peggy se temea teribil de pasari. Dintr-un motiv pe care nimeni nu-l cunoaste, a prins mare drag de pasare, iar acum sunt de nedespartit! 

Sursa foto: instagram.com/peggyandmolly

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului