Animale de companie

#rozatoare #hamster #hamster salvat

Iisus, hamsterul care a inviat din morti dupa ce a fost ingropat

O familie din Marea Britanie a fost martora unei minuni, in momentul in care hamsterul lor, Rhino, a inviat din morti dupa ce fusese ingropat, cu o zi inainte, in curtea casei. Din acest motiv, membrii familiei au decis sa ii schimbe numele in Iisus.

La nici cateva zile dupa Paste, familia Eyley din Anglia a fost nevoita sa inmormanteze hamsterul familiei, Rhino, dupa ce l-au gasit mort in cusca lui.

Dupa ce capul familiei l-a pus intr-o cutie speciala si l-a ingropat in curtea casei, a descoperit ca acesta suferea doar de "rigor mortis" si ca la scurt timp s-a trezit la viata, relateaza dailymail.co.uk.

Descoperirea ca rozatorul a inviat din morti a fost facuta de un vecin, care la o zi distanta de la inmormantare, i-a atentionat pe stapani ca Rhino se plimba stingher prin toata curtea.

Se pare ca in prezent hamsterul este mai sanatos ca niciodata si nu pare sa fi fost traumatizat sau sa aiba simptome ale vreunei boli.

In urma acestei invieri miraculoase, familia Eyley a decis sa ii transforme numele micutului hamster in Iisus, data fiind asemanarea intamplarii cu a Mantuitorului care s-a trezit din morti in ziua de Paste.

foto : Dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea