Animale de companie

#iepure #oi #iepure paznic #turma oi

Iepurele, paznic la oi

O vorba veche spune sa nu pui lupul paznic la oi, insa se pare ca nimeni nu a spus nimic de iepuri . Un iepure de camp a devenit vedeta dupa ce si-a demonstrat capacitatea de a mana oi.

Iepurasul Champis din satul Ornskoldsvik, din Suedia, a invatat cum sa mane oile de la cainii ciobanesti care lucreaza la ferma stapanului sau.

Despre ispravile iepurasului a auzit si un blogger pasionat de animale de ferma, care l-a filmat pe urechiatul gri in timp ce aduna oile. Iepurele topaie prin zona, iar turma incepe sa se miste uimitor in directia corecta. Daca le trece insa prin cap sa meaga unde nu trebuie, iepurele se misca rapid si le mana unde e nevoie.

Champis a reusit sa devina vedeta pe Internet, videoclipul sau pe Youtube strangand peste 200.000 de vizualizari . In plus, micutul isi castiga din greu morcovii, deoarece indeplineste rolul unui caine care are grija de oi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului