Animale de companie

#animale #video #animale marine #calut de mare

Iata prima filmare cu un calut de mare vest-african!

Specialistii de la Societatea Zoologica din Londra au lansat niste imagini cu o specie rara de calut de mare, originar din largul coastei Senegalului.

Imaginile surprinse arata cum un calut de mare vest-african (Hippocampus algiricus) este prins de pescari si, ulterior, eliberat in apele Atlanticului.



"Vizibilitatea redusa si conditiile proaste de scufundare in largul coastei Africii de Vest fac ca cercetarile de teren sa fie dificile. Din aceasta cauza nu au existat studii realizate pe aceasta specie de cal de mare pentru a afla informatii legate de habitatul sau, de ciclul de viata sau de populatie. Tocmai de aceea, studiul actual este deosebit de important pentru a realiza eforturi de conservare a speciei", a declarat unul din cercetatorii are lucreaza la Proiectul Calul de Mare.

Proiectul Calul de Mare, sustinut de Colegiul Imperial din Londra si Universitatea din British Columbia, arata ca aproape 600.000 de cai de mare sunt exportati anual, cu scopul de a fi utilizati in medicina chineza traditionala.

Sursa foto:publicaffairs.ubc.ca

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea