Animale de companie

#animale #caini #thor # caine ciobanesc # catelul thor

Iata-l pe Thor, ciobanescul care a bagat spaima in fugari!

Un ciobanesc malinois, pe nume Thor, a reusit sa depaseasca performanta unor echipamente sofisticate de 100.000 de euro. Cainele politist a detectat prezenta unor fugari din Africa, bine pititi in interiorul unor autobuze si autocamioane.

Thor este un ciobanesc malinois de 3 ani si jumatate, unul dintre cei patru caini politisti de la Centrul Chinologic din Sibiu, cea mai mare scoala de dresaj din sud-estul Europei. Thor a participat, alaturi de instructorul sau, agentul principal de politie Marius Hadar, la o actiune in Spania, unde a reusit sa detecteze nu mai putin de 23 de imigranti ilegali din Africa.

Thor este dresat sa simta bataile inimii, astfel ca descoperirea imigrantilor africani, ascunsi in anumite cazuri chiar si pe motoarele tirurilor, nu a reprezentat o problema.

"Putem spune ca echipamente de cate 100.000 de euro, echipamente de detectare a batailor inimii sau echipamente de radiografiere a interioarelor camioanelor nu au reusit sa prinda nici macar jumatate din numarul imigrantilor asa cum au fost depistati de catre cainii nostri", a declarat directorul Centrului Chinologic, comisarul-sef Crisan Lazureanu.

Foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea