Animale de companie

#pisici #obezitate pisici # pisica miau #pisica obeza

Iata cum arata cel mai gras motan din lume!

Motanul "Miau" cantareste nu mai putin de 18 kilograme, in conditiile in care o pisica normala, de varsta lui, are o greutate de cel mult sase kilograme. Este posibil ca motanul, care vietuieste in Santa Fe, SUA, sa fie considerat cel mai gras din lume!

Angajatii unui adapost de animale din Santa Fe, SUA, au ramas socati in momentul in care l-au vazut prima oara pe motanul "Miau", in momentul in care stapanul lui l-a adus din cauza ca nu isi mai permitea sa aiba grija de el.

Ajunsa la 18 kilograme, pisica, in varsta de doi ani, abia se putea misca in momentul in care a fost lasata la adapost. Motanul obez a fost adus in conditii precare de sanatate, din cauza supraponderalitatii, relateaza click.ro.

Reprezentantii adapostului l-au luat in grija si l-au pus la regim, cu scopul de a-l ajuta sa slabeasca cateva kilograme si sa-si recapata sanatatea, pentru a putea fi dat spre adoptie.

Foto: Mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea