Animale de companie

#husse # hrana animale #mancare animale

Hraneste-ti sanatos cainele si pisica

Cel mai important element in ingrijirea corecta a animalului de companie este dieta corespunzatoare, care sa oferei cainelui sau pisicii tale toate substantele nutritive necesare, intr-o forma cat mai naturala.



Nici cel mai grijuliu stapan nu poate gati in fiecare zi pentru animalul de companie, astfel ca alegerea mancarii potrivite poate deveni o problema presanta. Multe tipuri de mancare pentru animale in comert pot avea efecte neplacute pentru cainele sau pisica ta daca sunt consumate zilnic.

Atunci cand hrana sanatoasa este o prioritate pentru animalul tau de companie, este recomandat sa alegi marci Premium sau Super Premium. Alegerea este insa influentata de multe ori si de pretul mancarii, iar raportul cel mai bun calitate /pret este cautat de toti iubitorii de animale.




Husse, mancare suedeza Premium si super Premium

O marca suedeza cu stardarde calitative de cel mai inalt nivel, Husse este acum prezenta in Romania. Traditia de peste 20 de ani si sistemul "100% home delivery" sunt avantajele mancarii pentru animale Husse, prezenta pe intreg mapamondul.

Din dorinta de a oferi solutii cat mai simple pentru detinatorii de animale care isi iubesc cainele sau pisica si vor sa-i ofere hrana de calitate , Husse produce si distribuie mancare de calitate la preturi avantajoase.

Atunci cand petreci mai putin timp alegand si procurand hrana potrivita pentru animalutul tau, ai la dispozitie mai mult timp pentru a te juca si a te relaxa alaturi de el.

Pentru a-ti fi cu adevarat aproape, Husse iti ofera gratuit consultanta medical-veterinara si sfaturi de la specialisti pentru cresterea si alimentatia animalelor de companie. Poti beneficia de sfatul specialistului fie telefonic, fie in scris pe Husse.ro.



Hrana de calitate si accesorii pentru caini, pisici si cai

Oferta Husse include mancare umeda si uscata pentru caini, pisici si cai, inclusiv snack-uri si suplimente alimentare la standarde inalte de calitate, cu raport excelent calitate/pret.

Mancarea suedeza Premium si Super Premium va oferi animalului tau de companie o nutritie sanatoasa , lucru ce se va reflecta in blana lucioasa si energia cainii sau pisicii tale.

Cu o oferta bogata, Husse iti permite sa alegi exact produsul si cantitatea necesara pentru companionul tau, care se va linge pe bot cu placere dupa ce incearca mancarea suedeza de calitate superioara.

Pentru a usura munca iubitorilor de animale, Husse produce la standarde inalte si produse de igiena pentru pisici, caini si cai, dar si accesorii pentru animalul tau de companie.

Creste calitatea vietii companionului tau oferindu-i mancare si accesorii de calitate la preturi excelente.



livrare la domiciliu

Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti rasfata companionul cu hrana de calitate este sa intri pe Husse.ro si sa-ti alegi produsele dorite. Acestea iti vor fi livrate la domiciliu 7 zile din 7 cu plata la livrare.

Poti face comanda online, prin webshop, telefonic sau direct, prin reteaua de reprezentanti si distribuitori Husse Romania. Pentru ca prioritatea Husse esti tu si animalul tau de companie, livrarea gratuita nu este conditionata de o valoare minima a comenzii. Indiferent de valoarea sau cantitatea comenzii tale, distribuitorii Husse ti-o vor livra acasa!

Daca alegi sa comanzi online, vei primi un email de confirmare cu un link pentru validarea acesteia. Dupa ce accesezi linkul, un reprezentant Husse Romania te va suna pentru a confirma detaliile. Comanda ta va fi livrata in maxim 24 de ore dupa confirmarea telefonica.



Franciza Husse

Husse, lider in livrarea la domiciliu a produselor de calitate pentru cainele si pisica ta iti ofera acum oportunitatea de a deveni partener in franciza.

Daca ai dorinta antreprenoriala, poti deveni francizat Husse si poti dezvolta colaborari in zona ta exclusiva. Cu ajutorul experientei suedeze, vei putea dezvolta distribuirea la domiciliu a produselor Husse intr-o afacere profitabila, care sa ajute si sa usureze munca iubitorilor de animale.

Afla mai multe detalii despre hrana de calitate suedeza pentru caini si pisici, dar si despre posibilitatea de a deveni francizat Husse pe Husse.ro.


Sursa foto: Thepetdoctorinc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului