Animale de companie

#animale #gradina zoologica #gradina zoologica bucuresti # harta interactiva zoo

Gradina Zoologica din Bucuresti are o harta interactiva

Toti cei care doresc sa stie ce ii asteapta cand pasesc pe poarta Gradinii Zoologice din Bucuresti au ocazia sa descopere toate informatiile necesare prin intermediul celei mai noi aplicatii web a institutiei - harta interactiva, in care animalele au profil si pot fi vazute live, prin intermediul camerelor web amplasate in fiecare zona.

Animalutele din Gradina Zoologica din Bucuresti pot fi vazute de toti cei care nu pot sau nu au ocazia sa vina in capitala, prin intermediul unei harti virtuale interactive, lansate pe site-ul oficial Digital Zoo, informeaza rtv.net.

Harta ofera tuturor vizitatorilor virtuali zonele unde sunt amplasate animalutele, prezinta informatii esentiale legate de specia lor, fotografii cu ele, dar ofera si imagini live, datorita camerelor video raspandite prin toata Gradina.

Platforma digitala recent lansata este considerata o adevarata enciclopedie pentru toti pasionatii de animale si nu numai.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea