Animale de companie

#animale #fotografii #adoptie animale #fotografii animale

Fotografiile suprarealiste care infatiseaza patrupede abandonate

Sarolta Ban, o fotografa talentata din Ungaria, a gasit o metoda ingenioasa de a-i convinge pe iubitorii de animale sa adopte patrupedele din adaposturile de animale. Tanara concepe fotografii suprarealiste ale caror personaje principale sunt animalutele abandonate.

Totul a inceput de la o fotografie cu un caine alb abandonat, pe care Sarolta insasi l-a adoptat. Apoi, folosind acelasi concept, de a pune animalele intr-o noua lumina, tanara fotografa a realizat multiple imagini in cele mai neasteptate ipostaze.

In plus, pentru a le fi de folos tuturor animalutelor abandonate, Sarolta Ban a inceput sa adune fotografii cu acestea din lumea intreaga, sa le transforme si apoi sa le promoveze.

"Din pacate, cainii abandonati au foarte putine sanse sa apara intr-o fotografie care i-ar putea ajuta sa plece din adaposturi... una care sa iasa in evidenta si care sa transmita ceva", scrie Sarolta Ban in sectiunea dedicata proiectului sau a contului personal de Facebook.







Foto: boredpanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea