Animale de companie

#gradina zoologica #pui rinocer alb #rinocer alb #nastere rinocer alb

Eveniment rar: La o Gradina Zoologica din Israel s-a nascut un pui de rinocer alb

La Gradina Zoologica de langa Tel Aviv, Israel, s-a produs, saptamana trecuta, un eveniment frumos si foarte rar - nasterea unui pui de rinocer alb, o specie aflata pe cale de disparitie, relateaza gandul.info.

Gradina Zoologica din Ramat Gan, de langa Tel Aviv, Israel, se poate lauda cu un eveniment extrem de important si cu un succes important in ceea ce priveste reproducerea rincerilor albi.

In conditiile in care rinocerii albi sunt o specie aflata pe cale de disparitie si inmultirea lor in conditii de captivitate este aproape imposibila, reprezentantii gradinii au reusit sa aduca pe lume zilele trecute, un pui de rinocer alb, mascul, extrem de sanatos, al carui botez se lasa amanat pana dupa circumcizie.

Rinocerul alb este unul dintre animalele vanate adesea de braconieri pentru cornul lor, despre care se considera ca are proprietati afrodisiace. Din aceasta cauza, la ora actuala, se mai inregistreaza in lume doar 10.000 de exemplare.

Foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare