Animale de companie

#animale de companie #caine #pisica #prietenie caine pisica

Dovada ca pisicile si cainii pot fi cei mai buni prieteni

Bert Jonkhans este un fotograf olandez si un mare iubitor de animale, care dovedeste, gratie imaginilor pe care le posteaza pe site-ul sau de prezentare, ca dusmania proverbiala dintre caini si pisici nu este nimic mai mult decat un mit.

Fotograful olandez povesteste, pe site-ul sau, cum au ajuns motanul Hannes si cainele Labrador Hessel sa fie prieteni la catarama.

"L-am primit pe Hannes cand era un pisoias, iar Hessel avea un an. Familia in care s-a nascut Hannes avea un caine, asa ca era obisnuit", isi incepe Bert Jonkhans povestea.

Cat despre Labradorul Hessel, acesta ar fi preferat, mai degraba, sa vaneze pisici in loc sa se imprieteneasca cu ele. Asta pana cand l-a cunoscut pe Hannes. "Apoi a aparut Hannes in viata lui. Un pisoi curios, care-l urmarea oriunde in casa, dormea in culcusul lui si manca din castronul sau", mai spune fotograful olandez.

Asa se face ca motanul si cainele au devenit, la scurt timp, prieteni de nedespartit care se joaca si, mai ales, dorm impreuna.

Sursa foto: bertjonkhans.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea