Animale de companie

#donna elefant # elefant fotbal # animale talentate

Donna, femela-elefant talentata la fotbal (VIDEO)

Si animalele de la Zoo incep sa simta ca suntem in pragul deschiderii celei mai importante competitii fotbalistice europene a anului, EURO 2012, si incep sa-si demonstreze fie talentul la ghicit rezultalele meciurilor, devenind oracole pentru tari, fie abilitatile la fotbal. Este si cazul elefantului Donna, care uimeste vizitatorii Gradinii Zoologice din Anglia cu schemele pe care le face cu mingea de fotbal.

Donna este o femela-elefant de la cea mai mare Gradina Zoologica din Anglia, ZSL Whipsnade Zoo,care i-a uimit pe angajati cu pasiunea pe care o are pentru fotbal si cu talentele de a jonga cu mingea pe teren, relateaza rtv.net.

Donna are numai doi ani si a fost comparata de unul dintre ingrijitorii Gradinii, Lee Sambrock, cu un copil caruia ii place sa se joace, sa alerge si sa se ia la tranta. Se pare ca Donna este un "copil" care a descoperit si placerea pentru minge, deoarece in fiecare zi invata scheme fotbalistice noi, pe terenul gradinii unde este cazata.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare