Animale de companie

#euro 2012 #oracol euro 2012 #dihor fred

Dihorul Fred, prezicatorul oficial al Ucrainei la EURO 2012

Dihorul Fred este cel mai nou oracol al ucrainienilor la Euro 2012, fiind prezentat ca prezicator oficial al rezultatelor meciurilor. Fie ca porcul ales anterior nu i-au convins, fie ca au mai multa incredere in acesta, cert este ca dihorul este cel mai nou si in voga prezicator al rezultatelor meciurilor din cadrul campionatului european de fotbal.

Au trecut doar cateva zile de cand ucrainienii anuntau ca un porc este oracolul oficial al Euro 2012, ca a si aparut alta "stea", devenita si prezentata oficial drept prezicatorul campionatului european de fotbal.

Este vorba despre dihorul Fred, care zilele trecute a avut si prima aparitie in public. Ucrainienii se lauda cu animalutul lor norocos si il caracterizeaza ca fiind cel mai "dragut si comunicativ prezicator dintre toti", relateaza rtv.net.

Fred va avea o misiune grea la meciurile Euro 2012, fiind nevoit sa isi puna la lucru flerul si intuitia si sa aleaga, inainte cu 15 minute de fiecare meci, echipa castigatoare, dintre doua farfurii imprimate cu steagurile tarilor care joaca atunci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea