Animale de companie

#caini # dresaj canin

Demonstratii de dresaj si prezentari inedite de rase la cea de-a doua editie DogFest

Royal Canin organizeaza, in luna septembrie, in cinci magazine Hornbach, cea de-a doua editie a evenimentului DogFest, dedicat tuturor cateilor care nu se tem sa isi demonstreze agilitatea.

Cainii impreuna cu stapanii lor sunt asteptati, incepand cu ora 11:00, sa se distreze pe traseul cu obstacole si sa participe la concursul agility. Bineinteles, Royal Canin a pregatit premii atractive pentru toti curajosii. Totodata, in cadrul evenimentului, participantii vor vedea demonstratii de dresaj deosebite si o prezentare inedita de rase.

In plus, in fiecare dintre magazinele in care se desfasoara evenimentul, vineri, intre orele 16:00-20:00, si sambata-duminica, intre orele 11:00-17:00, la rafturile cu hrana pentru animale Royal Canin, va va asteapta un consultant specializat. Acesta va oferi proprietarilor sfaturi si informatii utile despre hrana adecvata fiecarei rase, precum si despre nevoile specifice ale fiecarui caine sau pisica.

Programul DogFest este urmatorul:

  • 13 septembrie – Hornbach Balotesti
  • 14 septembrie – Hornbach Brasov
  • 20 septembrie – Hornbach Timisoara
  • 27 septembrie – Hornbach Berceni
  • 28 septembrie – Hornbach Militari

“Indiferent de varsta, ii asteptam cu drag si mai ales cu multe surprize pe toti iubitorii de cainii, impreuna sau fara patrupedele lor, la un eveniment spectaculos si inedit, DogFest. Invitam proprietarii sa accepte provocarea concursurilor, iar noi ii vom rasplati cu premii surpriza.

Starea de bine a patrupedelor este importanta pentru Royal Canin, de aceea le oferim nu numai solutii nutritionale adecvate nevoilor lor, ci si multe activitati recreative, in cadrul carora sa isi testeze abilitatile”, a declarat Catinca Mandita, Marketing & Communication Manager Royal Canin.

Prima editie DogFest a adunat peste 200 de proprietari alaturi de patrupedele lor, care s-au bucurat de o zi minunata in compania cainilor lor, s-au intrecut si s-au distrat in cadrul competitiilor inedite.

Royal Canin este unul din cei mai mari producatori de hrana pentru animale din lume. Misiunea Royal Canin este sa ofere prin Nutritie Sanatoasa un raspuns cat mai adaptat nevoilor specifice ale cainilor si pisicilor. Pentru aceasta, se bazeaza pe cunostintele stiintifice si pe experienta, dobandite prin colaborarea cu crescatorii si profesionistii din domeniu. 

Mai multe detalii pe //www.royalcanin.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare