Animale de companie

#prezentari de rase #traseu de obstacole #demonstratii de dresaj #dogfest #concursuri #rase

Demonstratii de dresaj, prezentari de rase si concursuri la DogFest

Incepe cea de-a III-a editie DogFest. Iubitorii de caini sunt asteptati intre 29 august si 13 septembrie 2015, in parcarile celor cinci magazine Hornbach din tara, pentru a lua parte la demonstratii de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate si prezentari de rase.

Proprietarii de caini si patrupedele lor au parte si anul acesta de seria de evenimente din cadrul DogFest, organizate de Royal Canin inca din 2013. Evenimentele au in program atat demonstratii spectaculoase de dresaj pregatite si executate de apreciati specialisti in domeniu, cat si prezentari ale unor rase deosebite.

Doritorii sunt asteptați impreuna cu prietenii lor canini sa participe la traseul cu obstacole.

Toti participantii inscrisi in competitie vor fi premiati de Royal Canin.

Cele cinci evenimente DogFest se vor desfasura in urmatoarele zile, incepand cu orele 11:00, astfel:

  • 29 august – Hornbach Brasov
  • 30 august – Hornbach Balotesti
  • 5 septembrie – Hornbach Timisoara
  • 12 septembrie – Hornbach Berceni
  • 13 septembrie – Hornbach Militari

DogFest 2015 vine cu o noutate imbucuratoare pentru iubitorii de caini: din acest an vor fi prezente la eveniment asociatii pentru protectia animalelor prin intermediul carora cei interesati pot adopta unul sau mai multi prieteni patrupezi.

„Asteptam de fiecare data cu mult entuziasm DogFest, un eveniment la care tinem foarte mult. Proiectul s-a nascut in 2012 cu intenția de a oferi proprietarilor de caini din orase un eveniment aproape de ei, la care sa poata participa impreuna cu cainele, ca la o sarbatoare,” a spus Andrei Baraganescu, Events, PRO & KA Marketing Coordinator la Royal Canin.

”Fiecare caine e frumos si are ceva special, indiferent de talie sau rasa, si ii asteptam pe toți la DogFest. La Royal Canin incercam sa asiguram o hrana adecvata nevoilor fiecaruia si acum sarbatorim diversitatea acestei specii. In primii doi ani ne-am bucurat de o prezenta importanta (peste 200 de proprietari in 2012 si peste 600 in 2014) si suntem convinsi ca anul acesta vom aduce alaturi de noi si mai multi caini, dar si pasionati ai acestora,” a adaugat Andrei Baraganescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului