Animale de companie

#delicatese #dresaj caini #recompense caine #mancare caini

Delicatese pentru dresajul cainilor: Cum il recompensezi?

Daca vrei sa iti dresezi cainele, trebuie sa ai mereu la indemana o delicatesa care sa il "convinga" sa mearga in directia pe care i-o arati.



In genere, cea mai buna recompensa pentru sesiunile de dresaj la caini o reprezinta mancarea preferata a catelului. Insa este ideal sa ai la dispozitie mai multe tipuri de recompense, printre care si mancare uscata .

Mancarea uscata pentru catei poate fi folosita ca recompensa, insa cu conditia sa nu fie plina de aditivi, coloranti sau conservanti .

Si alimentele obisnuite pot fi folosite ca stimulant in sesiunile de pregatire. Morcovii fierti, sunca sau branza sunt delicatese pe care cainii le adora si vor invata rapid ca au facut ceva bine, daca le primesc.

Sunca trebuie lasata in apa o jumatate de zi, pentru ca substantele nocive din ea (conservanti) sa fie eliminate, iar branza poate fi folosita si pentru a da cainelui medicamente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea