Animale de companie

#iarba #animale #caini

De ce mananca iarba cainele meu?

Daca il observi pe Grivei ca incepe sa manance iarba , nu e cazul sa te alarmezi: nu este doar un comportament specific pisicilor, cainii au nevoie de iarba pentru a-si regla organismul.

Iarba contine clorofila, iar aceasta substanta, pe langa ca ofera plantelor culoarea verde, poate ajuta la eliminarea unor boli.

Un caine cu probleme la stomac va cauta automat iarba, pentru a corecta eventualele probleme. Textura ierbii este putin neplacuta , motiv pentru care cainele va vomita uneori, ceea ce duce si la eliminarea cauzei problemei.

La fel ca si pisicile, cainii sunt carnivore, insa cauta plantele ca surse alternative de hrana, pentru a obtine diverse substante nutritive .

Daca un catel rontaie niste plante nu este neaparat un semn rau, spun specialistii, insa daca incepe sa ingereze cantitati foarte mari de iarba, inseamna ca ceva nu e in regula si trebuie dus la un control.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea