Animale de companie

#dogfest #caini #animale #animale de companie

Dam startul distractiei la DogFest!

DogFest, evenimentul experientelor canine, da intalnire iubitorilor de animale in perioada 3 si 24 septembrie in parcarile magazinelor Hornbach si vine cu un concept special dedicat tuturor cainilor curajosi insotiti de stapanii lor. Dezvoltat de Royal Canin, evenimentul va cuprinde prezentari de rase, traseu de obstacole si demonstratii spectaculoase de dresaj, alaturi de multe alte provocari distractive.

Proprietarii de caini si patrupedele lor au parte si anul acesta de seria de evenimente din cadrul DogFest, organizate de Royal Canin inca din 2011. Toti participantii inscrisi in competiţie se vor bucura de premille oferite.

si la aceasta editie, vizitatorii vor putea participa la concursurile de cunoastere a raselor, dar si la o tombola cu premii. Vor mai fi organizate, de asemenea, prezentari de rase, dar si un traseu cu obstacole pentru cei mai agili caini. Programul include si demonstratii impresionante de dresaj ce vor fi executate de specialisti in domeniu.

Cele sase evenimente DogFest se vor desfasura in urmatoarele date, incepand cu ora 11:

  • 3 septembrie – Hornbach Militari
  • 10 septembrie – Hornbach Balotesti
  • 11 septembrie – Hornbach Berceni
  • 17 septembrie – Hornbach Brasov
  • 18 septembrie – Hornbach Sibiu
  • 24 septembrie – Hornbach Timisoara

"Ne bucuram sa putem organiza anual acest eveniment dedicat in totalitate cainilor. De aceea, ne dorim ca la fiecare editie sa venim cu noi activitati special gandite in jurul celui mai bun prieten al omului. Alaturi de partenerul nostru Hornbach, am putut crea spatiul perfect pentru un eveniment de o asemenea amploare", a spus Raluca Murariu, Manager Key Accounts & Digital la Royal Canin Romania.

DogFest sustine si incurajeaza iubitorii de caini spre adoptia unui patruped ce isi poate gasi stapanul perfect in randul participantilor la eveniment. De aceea, incepand cu anul trecut exista posibilitatea de a adopta unul sau mai multi prieteni patrupezi dintre cei adusi la eveniment de catre Asociatii.

"La editia din 2015 am avut o participare record, de 400 de animale, care ne bucura si ne onoreaza. Astfel, sarbatorim unicitatea si frumusetea fiecarui caine si ne place sa le oferim tuturor o nutritie echilibrata, bazata pe nevoile specifice ale fiecarei rase. Prin acest festival, ne dorim sa aducem laolalta caini si proprietari, pasionati dar si necunoscatori, deoarece cainii chiar merita toata atentia si dragostea noastra", a adaugat Raluca Murariu.

Inscrierile se fac in ziua evenimentului pentru fiecare locatie, iar cei care vor sa fie la curent cu informatii utile, pot sa afle de pe pagina dedicata: www.facebook.com/RoyalCaninRomania/events.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare