Animale de companie

#curatenie #ingrijire pisica #par animale #par pisica

Cum scapi de parul de pisica din casa?

Pisica e prietena ideala pentru firile romantice, insa un dusman de neintrecut pentru canapele si fotolii, in special pentru cele cu huse textile.



Ca sa scapi de parul de pisica din casa, e ideal un aspirator de mare putere, insa exista si metode prin care poti sa previi situatia in care pisica lasa par prin casa.


Piaptana pisica


Pisica trebuie pieptanata cu o perie speciala cel putin odata pe saptamana: masajul delicat asupra blanii va desprinde firele care cad, astfel incat parul cade controlat. Cu cat pisica se piaptana mai des, cu atat vor fi mai putine fire de par pe canapea.


Alimentatie corecta


O alimentatie corecta, echilibrata, potrivita pentru varsta si talia pisicii, va face ca blana sa fie stralucitoare si puternica si va reduce numarul de fire de par cazute prin casa. Pentru a avea o pisica sanatoasa si cu blana frumoasa, cereti sfatul veterinarului.


Curatienie in fiecare saptamana


Proprietarii de pisici stiu insa ca pentru o casa care poate primi musafiri, e nevoie de curatenie generala in fiecare saptamana. Si daca nu apuci sa cureti peste tot, poti invata pisica sa stea intr-un singur loc si sa avertizezi musafirii sa nu se aseze acolo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului