Animale de companie

#animale de companie #caine #adoptie caine

Cum sa-ti convingi familia sa adopte un caine

Iti doresti foarte mult un caine, dar familia ta se ingrozeste doar la auzul acestei idei? Este timpul sa te inarmezi cu cele mai puternice, sensibile si de neinduplecat argumente si sa treci la munca de convingere. Iata cateva dintre argumentele care au cel mai mare succes in a-i convinge pe ceilalti membri ai familiei ca este timpul sa va bucurati de compania unui patruped.
 

Cauta cainele potrivit

Gaseste un catel adorabil, de care membrii familiei sa se indragosteasca la prima vedere. In cazul in care vreun membru al familiei este alergic la parul de caine, opteaza pentru o rasa hipoalergenica. In situatia in care stramba din nas la mirosul de caine, demonstreaza-le ca exista si caini care nu emana un miros neplacut. Daca intuiesti care este rasa lor preferata, incearca sa gasesti un astfel de caine in adapost sau la un pret accesibil si sa il aduci pe acasa sau sa il arati acestora in poze sau filmulete! Nu vor rezista in fata dragalaseniei lui!


Promite ca vei avea grija de el

Un alt argument puternic care ii poate face pe ceilalti membri ai familiei sa ia in calcul ideea adoptiei unui catel este legat de cheltuieli si ingrijire. Daca iti iei angajamentul sa suporti cheltuielile de intretinere si sa ai grija de el, vor accepta mai usor


Arata-le care sunt avantajele adoptiei unui caine

In conditiile in care familia ataca decizia adoptiei cainelui scotand la inaintare o multime de dezavantaje ale intretinerii acestui animal, este important sa le contracarezi cu argumente implacabile. Cel mai simplu mod este sa expui principalele avantaje ale adoptiei (protectie, companie, distractie etc.)


Pune-i in fata faptului implinit

Daca niciun argument folosit nu pare sa-i induplece, este timpul sa recurgi la o masura drastica nu tocmai indicata, dar cu cele mai mari sanse de reusita. Adopta sau cumpara catelul dorit si pune un prieten drag sa ti-l daruiasca, cu sau fara ocazie. Vino acasa cu el si pune-ti membrii familiei in fata faptului implinit: ai primit in dar un animal de companie! Este adevarat ca fortezi un pic mana familiei tale, dar cu siguranta, nu vor putea ramane indiferenti in fata acestui dar!

Sursa foto: zoomania.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare