Animale de companie

#caini #poze animale # sfaturi poze animale # poze caini

Cum sa faci fotografii grozave animalului tau

Animalutul tau este ca un alt membru al familiei, asa ca in mod sigur iti doresti sa ii faci multe fotografii, pe care sa le admiri si sa le inramezi. Totusi, indiferent ca este vorba despre un caine, o pisica sau o rozatoare, animalele nu sunt usor de fotografiat. Acestea sunt foarte energice, iar daca nu ai experienta cu aparatul de fotografiat, o mini sedinta foto cu animalul tau ar putea fi o adevarata provocare.

Totusi, nimic nu este imposibil, asa ca iata cateva sfaturi pentru a face fotografii reusite animalutului tau drag.

Opteaza pentru fotografii in aer liber

Chiar daca locuiesti la bloc, cel mai bine este sa il duci pe catelul tau in parc si sa ii faci cateva fotografii. Chiar daca si cele din apartament sunt dragute, fotografiile realizate la lumina naturala sunt de nenumarate ori mai bune decat cele facute cu lumina artificiala.

In plus, in aer liber, cainele are libertate de miscare, iar pozele vor fi mult mai reusite, spre deosebire de cele statice.

Seteaza camera

Iti va fi foarte usor sa lasi camera setata pe functia Auto, insa daca iti doresti fotografii cat mai reusite, cel ma bine este sa faci cateva setari importante. Cele mai multe camere foto au setarea de Sport sau Animale. Este de preferat sa le folosesti, cu atat mai mult cu cat patrupedul se va misca destul de mult.

Coboara-te la nivelul animalului

Foarte multe persoane obisnuiesc sa isi fotografieze animalele de sus, insa in acest fel nu vei reusi sa surprinzi patrupedul in cea mai buna ipostaza. Lasa-te pe vine sau aseaza-te in genunchi, astfel incat sa te afli la acelasi nivel cu animalul. Vei oberva ca doar asa vei face cele mai reusite fotografii.

Incadreaza-l bine

O alta greseala pe care o fac stapanii de animale atunci cand incearca sa isi fotografieze animalul este faptul ca il incadreaza total nepotrivit in imagine. Daca fotografiezi corpul animalului, acesta ar trebui sa apara in totalitate in imagine, nu doar pe jumatate sau trei sferturi.



Foto: animalwallpapers.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea