Animale de companie

#pisica #felina #animale de companie

Cum opresti mieunatul excesiv al pisicii

Pisicile sunt foarte dragute atunci cand miauna < class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/si" title="si"> < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa. ro /si" title="si">si se alinta insa la un moment dat mieunatul lor poate deveni suparator. Majoiatea pisicilor miauna in execs pentru vor atentie. In cazul in care tipi la pisica sau gonesti nu vei face altceva decat s - o " title="o">o “provoci” sa miaune mai tare. Iata care ar putea cauzele pentru care ta " title="ta">ta miauna excesiv si cum le poti indeparta:


1 Verifica unde a venit pisica


Daca pisica ta a inceput sa miaune dintr-o data in exces este recomandat sa verifici locul in care a fost inainte sa vina la tine.

Este foarte posibil sa se fi ivit o problema sau sa nu- i convina ceva la locul respectiv iar felina ta se comporta asa pentru a te instiinta de acest lucru. +.+-=-+.+ -+.-+=+-.+- +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
2 Asigura-te ca celelalte animalute sunt bine


Daca detii mai multe animalute este recomandat sa te asiguri ca sunt bine, in momentul in care pisica ta devine agitate si miauna excesiv.

Aceasta poate veni la tine mieunand in cautare de protectie, fiind prea speriata sau nervoasa.


3 Uita-te daca are apa si mancare


Pisica ta poate fi insetata sau ii poate fi foame.

De asermenea, sunt unele pe care le deranjeaza faptul ca litiera nu este curata astfel ca pot deveni foarte agitate si mieuna in exces din cauza ca vor sa-si faca nevoile si nu "> Au ">au unde.


4 Ofera-i afectiune


Felina ta poate mieuna in exces in dorinta de a capata atentie. Joaca-te cateva minute ea sau ofera-i putina afectiune.

Insa, exact ca in cazul bebelusilor care plang fara motiv, pisicile pot mieuna incontinuu pentru a- atrage atentia.

In aceasta situatie nu poti sa faci altceva decat sa ignori zgomotele pisicii, altfel aceasta va continua sa se comporte la fel.


5 Fa o vizita la veterinar


Daca nu ai descoperit de ce pisica ta continua sa miaune excesiv este recomandat sa faci o vizita la veterinar pentru a vedea daca felina nu sufera cumva de vreo afectiune.

De asemeena este bine sa stii ca unele sunt mai “vorbarete” decat altele.

Siamezele, spre exemplu, miauna mai mult decat pisicile apartinand altor rase insa mieunatul in cazul lor este forma prin care “vorbesc cu tine”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea