Animale de companie

#distribuitor veterinar #veterinar #animale de companie

Cum alegi cel mai bun distribuitor veterinar? Cele 4 lucruri la care trebuie sa fii atent

Daca esti unul dintre fericitii posesori de animale de companie, cu siguranta stii cat de important este sa colaborezi cu cei mai buni furnizori de produse veterinare.

Preventia bolilor si bunastarea animalelor este o prioritate, dar nu poate fi obtinuta fara un distribuitor veterinar bine ales. Exista pe piata o multitudine vasta de optiuni, dar cum stii pe cine sa alegi? Ei bine, raspunsul este mai simplu decat pare. Iata un ghid creat de veterinari, care iti aduc in atentie cele 4 lucruri esentiale la care trebuie sa fii atent cand iei decizia.

Portofoliul de produse

Dincolo de varietatea de produse, este foarte important sa studiezi performanta lor. In calitate de posesor de animale de companie, produsele care intra in vizorul tau sunt: vaccinurile, antiparazitarele si antibioticele, antiinflamatoarele, suplimentele nutritive si produsele pentru igiena patrupedului. Observa care sunt brandurile produselor, cat de dovedita este eficienta lor si cat de recomandate sunt de catre medicii veterinari. Atat pentru preventie, cat si pentru tratament, trebuie sa ai in vedere siguranta 100%.

Expertiza dovedita in domeniul medicinei veterinare

Din fericire, vei intalni distribuitori de produse veterinare pe piata care au o bogata expertiza in domeniu. Vei avea un grad ridicat de siguranta, atunci cand echipele de medici specialisti recomanda produsele sau sunt chiar distribuitori. Cei mai multi dintre ei sustin chiar si evenimente medicale, unde pun accent pe educatia posesorilor de animale, vin cu sfaturi si recomandari avizate si cu informatii extrem de relevante. Este ideal sa gasesti un astfel de mediu, de unde te poti informa si de unde poti cumpara produse de top.

Modul de comunicare al distribuitorului cu clientii sai

Comunicarea cu o astfel de entitate, un distribuitor de produse veterinare, trebuie sa aiba la baza argumente solide, ce respecta valorile medicale. Vei primi sfaturi avizate, consultanta si suport, doar atunci cand ai de a face cu experti. Comunicarea trebuie sa fie transparenta, iar adresarea colaborativa, astfel incat sa te simti in siguranta, apeland la solutiile distribuitorului. Exista distribuitori cu o calitate premium a serviciilor pe care le ofera, care iti ofera sansa de a investi intr-o relatie bazata pe rescpect.

Parteneriatele cu firmele producatoare de medicamente incheiate la acest moment

La distanta de un click, te poti informa despre eficienta si gradul de siguranta pe care il asigura fiecare medicament conceput pentru animale. Este foarte important sa te asiguri ca distribuitorul colaboreaza cu cele mai mari entitati de pe piata, respectandu-si misiunea de a asigura animalelor siguranta si protectie, tratament si preventie. Producatori de medicamente, investiti cu incredere sunt, de exemplu: Candioli Pharma, NEO-K9 sau Boehringer Ingelheim. Nu uita nici de review-urile acordate de catre alti clienti.

Veteco.com, cel mai recomandat distribuitor veterinar din Romania

Cu 20 de ani de experienta in acest domeniu, Veteco.com este un distribuitor veterinar de top. Cele 3 valori care definesc Veteco.com, si pentru care este extrem de apreciat, sunt: inovatia, increderea si dragostea pentru animale.

O intreaga echipa de specialisti isi pune la bataie expertiza si aduce in fata pasionatilor de animale produse cu o performanta dovedita stiintific, de la vaccin veterinar pana la cele mai des utilizate produse din aceasta arie de activitate. Veteco.com tine pasul cu toate evolutiile in domeniu si iti asigura gradul de incredere de care ai nevoie pentru a crea bunastarea animalului tau de companie.

Date de contact:

Tel: +40 213 170380

E-mail: office@veteco.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului