Animale de companie

#coiot #accident #masina #animale

Coiot lovit de o masina si plimbat 1000 km, inca mai traieste

In SUA, un conducator auto a lovit pe autostrada un pe care l-a plimbat 1000km. Nu mare i-a fost mirarea cand a observat ca animalul pe care-l credea mort, traia si era ascuns in spoilerul masinii. Faptul ca animalul a supravietuit impactului si drumului atat de lung este surpinzator.

 

Soferul autovehicolului, Daniel East, care conducea pe autostrada cu 130km/h, impreuna cu sora sa, Tevyn East, au observat pe marginea autostrazii de langa granita statului Utah cu Nevada o haita de coioti. Unul dintre acestia a sarit in fata masinii. Cei doi au crezut ca in urma impactului animalul a murit si au continuat drumul. „Imediat ne-am dat seama ca e de rau. Am crezut ca povestea se incheiase cu pagube minime”, declara Daniel. Dupa 8 ore de drum, doua opriri pentru alimentare si 1000 de km parcursi cei doi si-au dat seama ca animalul i-a insotit tot drumul. Acesta a ramas blocat in spoilerul frontal al masinii.

Cand au ajuns la destinatie, cei doi au vrut sa examineze pagubele accidentului. La o prima vedere nu parea nimic grav, insa Daniel a observat in spatele grilajului blana coiotului si a crezut ca este cadavrul acestuia. Sora lui, Tevyn, declara pentru Dailymai: „Am incercat sa pastrez distanta! Am presupus ca este doar o parte a animalului ramasa, nu mi-am dat seama ca este tot corpul”.

In timp ce Daniel incerca sa scoata ramasitele animalului, Tevyn a observat ca animalul a clipit. „A fost o surpriza extrordinara”, relateaza aceasta.

Imediat ce au descoperit ca animalul este viu, au chemat autoritatile. Masina a fost dezmembrata in partea frontala pentru a putea scoate coiotul in siguranta. Acesta a fost salvat si dus la un adapost pentru animalele salbatice.

Coiotul a fost numit Tricky . In timpul operatiunilor de a-l scoate din masina, acesta a devenit activ si a inceput sa se zbata pentru a fugi. De aparitiei unor leziuni interne, cei de la echipa de salvare au imobilizat animalul pentru a-l impiedica sa faca miscari bruste.

Dupa trei zile acesta a fost eliberat in salbaticie. In urma accidentului animalul a suferit doar rani usoare. „Avea doar cateva zgarieturi pe labe” declara Daniel.

Sursa foto : www.dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea