Animale de companie

#adoptii pisici #adoptii animale

Coca, George, Pink si Floyd cauta donatori de iubire!

Mama noastra a fost adoptata din scara blocului, dupa ce a fost abandonata de stapani. La mai putin de o luna, ne-a nascut intr-o casa noua, pe muzica trupei Pink Floyd. Actuala stapana e alergica la pisici, insa promite sa o gazduiasca in continuare pe mama noastra. Ne distram de minune aici, dar nu putem face drumuri la farmacie ori de cate ori stapana casei face alergie si se inroseste ca un rac din Vama Veche. Please share, nu vrem sa fim bone sau asistente medicale!


Eu sunt Floyd. Primul nascut dintre cvadrupleti, pe 31 august, in jurul orei 19:00. Nu pot spune ca sunt si primul care a vazut lumina zilei pentru ca mama mea, Samothraki, a rupt usa de protectie de la cada si m-a adus pe lume intr-un intuneric teribil si o liniste deplina. Asa ca acum sunt cel mai linistit dintre fratii mei. Imi place sa meditez si sa dorm pe cartile gazdei noastre. Tocmai am rasfoit romanul "Malad", al scriitorului Alexandru Voicescu, si am aflat cate ceva despre oameni si iubire. Vi-l recomand cu automatismul unui iepure care roade un morcov.

Pink este sora mea mai mica. A venit pe lume la aproape jumatate ora dupa mine. E cea mai mancacioasa si caraghioasa dintre surori. Ieri s-a chinuit aproape un ceas sa manance castronul de inox. Nu a reusit, asa ca s-a inscris la maraton si a alergat toata ziua prin casa. inca nu vede foarte bine si, uneori, intra cu capul in pereti si apoi merge pe zece carari, ca vecinul de la 2 cand vine de la carciuma.

 

Dupa Pink a venit printre noi George. E roscat si fandosit. Poate ca cel mai lenes si cel mai fricos. Insa de cand primeste smotoceala neconditionata de la gazda, a inceput sa fie mai activ. Adoarme primul si se trezeste ultimul, dar cand are chef de joaca se rostogoleste ca o bila de biliard prin casa.

Coca e vedeta familiei noastre si cea mai tanara dintre noi. A fost prima care a iesit din cutie si a inceput sa exploreze casa. A fost si prima care a reusit sa se catere in pat in toiul noptii si sa o muste pe gazda de picioare. A fost un episod interesant: s-au auzit tipete de ambele parti, iar cand ne-am dus sa verificam situatia, Coca sarea dintr-un loc in altul de parca era pe baterii. Gazda radea cu gura pana la urechi, iar mama noastra s-a urcat pe hota, nestiind cum sa reactioneze la asa forfota. De altfel, astazi de dimineata Coca a intrat cu totul in cana de cafea. Acum are ceva mai multe pete maro. si dupa ce a varsat tot continutul canii, a inceput sa faca spagatul in balta. Ne gandim sa o inscriem la cursuri de balet, la cate scamatorii face!

Acestea fiind spuse, la o luna pe Planeta Pamant, asteptam scrisori de intentie, pentru a ne alege stapani iubitori si grijulii. Actuala stapana ne distribuie gratuit in case primitoare si vesele. Bonus: optimizam sentimente!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea