Animale de companie

#cei mai frumosi ochi #coby #motan #pisici #animale de companie

Coby, motanul cu cei mai frumosi ochi din lume!

In ultimii ani, tot mai multe pisici au conturi de socializare. Printre acestea se numara si Coby. O pisica ce are ochii de un albastru ireal si o privire patrunzatoare.

 

Coby este un motan din rasa British Shorthair. Motanul are balnita pufoasa de culoare alba ce ii scoate in evidenta ochiii de un albastru perfect.

Coby a devenit rapid popular pe Instagram, unde are deja peste 310,000 de fani. De curand, Rebecca Schefkind, proprietara lui Coby a declarat pe blogul personal ca a deschis initial contul in gluma.

"Dupa ce am ajuns la 150.000 de fani si am inceput sa primesc mancare gratis si suplimente de la sponsori, am inceput sa imi iau treaba in serios", a scris Rebecca.

Schefkind a declarat pentru mashable.com ca motanul mai are putin si implineste un an. De asemenea, aceasta a spus ca isi aminteste perfect ziua in care l-a tinut pentru prima oara in brate! "M-am indragostit pe loc de ochii lui albastri si de blanita pufoasa. El a adormit in bratele mele, iar restul este istorie!".

Internautii, fani ai pisicii cer semnarea unei petitii prin care Coby sa devina star in filmul Zoolender 3!

Surse foto: instagram.com/cobythecat

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului